Fotoserier

DAPPs nye partnere samlet på dagen for lanceringen af programmets nye fase. Foto: Sara Galbiati

Lancering af den nye fase af DAPP

Solen skinnede, og smilene sad løst på de mange fremmødtes læber, da Udenrigsministeriet torsdag lancerede den nye fase af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram, DAPP, der løber fra 2017 til 2021.

Se fotoserie

Foto: Martin Thaulow

Stor interesse for Det Arabiske Initiativs fremtid

Mere end 150 interesserede i Danmarks forhold til Mellemøsten og Nordafrika mødte op, da Udenrigsministeriet slog dørene op til et offentligt seminar om fremtidens Arabiske Initiativ: Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram.

Puk Damsgård og Lasse Ellegaard. Foto: Janne Louise Andersen

DEDI og DAI bragte Mellemøsten til Folkemødet

Det Arabiske Initiativ indtog Folkemødet 2016 sammen med Dansk-Egyptisk Dialog Institut med spændende arrangementer om Egypten og dansk-arabiske partnerskaber. Folkemødegæster stod som sild i en tønde for at høre...

Ahmed Daraghme sammen med Informations redaktør Anton Geist, TV2s Mille Schneekloth Christiansen og Alaa Karajah, vært på Alfalstiniah TV

Palæstinensere i danske journalisters sko

Palæstinensiske journalisterne var med danske kolleger rundt på arbejde i Danmark gennem et udvekslingsprojekt med Det Danske Hus I Palæstina og International Media Support.

Syriske kvinder i ActionAid community centers i Libanon. Foto: Milia Eidmouni/MS ActionAid Jordan

Syriske flygtninge-kvinder i Libanon klør på

Rundt på Mellemfolkeligt Samvirkes medborgercentre i Libanon får syriske kvinder støtte og kompetencer for at komme videre med deres liv. Mød fem kvinder, som kigger fremad.