Kalender

Infoaften hos DUF om Explore: Marokko

Marokko var vært for DUFs projektstyringsseminar hvor partnerskaber mellem Danmark, Mellemøsten, Afrika og Asien kunne udvikle deres samarbejde.  Af Janne Louise Andersen
Marokko var vært for DUFs projektstyringsseminar hvor partnerskaber mellem Danmark, Mellemøsten, Afrika og Asien kunne udvikle deres samarbejde. Af Janne Louise Andersen

Kom og hør mere om DUFs internationale kursusforløb, som ruster dig og din organisation til at blive internationalt engageret igennem et partnerskab med en samarbejdsorganisation i Marokko.

Explore er et internationalt kursusforløb i DUF  for frivillige og ansatte fra DUFs medlemsorganisationer, som foregår i efteråret 2016. Deltagere får et intensivt introduktionsforløb med rådgivning og undervisning i internationalt projektarbejde. Derudover får man hjælp til at finde en partnerorganisation i Marokko.

Læs mere om Explore: Marokko og datoerne for det samlede kursusforløb.

For yderligere information, kontakt international konsulent Helle Joensen på hj@duf.dk eller tlf. 60201441.

Praktisk
Informationsmødet foregår hos DUF, torsdag den 26. maj 2016 klokken 17-20. Det er gratis at deltage, og der er rejserefusion til mødet. I forpligter jer ikke til at deltage i det samlede forløb, hvis I tager til informationsmødet. Vælger I efterfølgende at tilmelde jer Explore: Marokko, forpligter I jer til at deltage følgende dage:

• Kursusdag 1 afholdes hos DUF den 27. august kl. 10-20

• Kursusdag 2 afholdes hos DUF den 17. september kl. 10-20

• Den fælles rejse til Marokko finder sted i uge 41

Du tilmelder dig introaftenen ved at klikke her. Der er tilmeldingsfrist senest den 25. maj 2016.